@Hírlevél

Egészséges Erotika - Hogyan tedd jobbá a szexuális életed, ha párkapcsolatban élsz?

Az emberek szexuális élete lehet stabil, rendezett, nagyon jó, de lehet akár romokban is, sőt lehet, hogy szinte nulla. Amennyiben az utóbb említettek közé sorolod saját szexuális életedet, akkor van egy jó hírünk, hiszen tudunk pár tippel szolgálni, hogy jobbá tudd tenni azt.


Televíziót minden hálószobába


A témakörben végzett kutatások egyértelműen kimutatták, hogy azoknál a pároknál, ahol a hálószobában megtalálható volt a televízió és ágyba bújáskor nézték is azt, ott alapvetően többször voltak együtt a párok, mint azoknál, ahol a TV nem volt megtalálható. A legtöbb nőre stimulálóan hat, ha valamilyen romantikus jelenetet látnak műsoron és persze ha az emberek netán valamilyen erotikától fűszerezett alkotást néznek, akkor jobban megjön a kedvük az együttlétekhez. Ráadásul a kutatások azt is kimutatták, hogy a megkérdezettek 29%-a, ha a pár egyike megunta az éppen nézett adást, akkor inkább kezdeményezte a szexet, mintsem tovább nézte azt.


Jó hírünk van, ha fizetésemelést kapsz


A közvélemény kutatásokból az is kiderül, hogy azon bérből és fizetésből élő emberek, akik akár már csak 5%-os fizetésemelést is kaptak, egyből megnőtt a kedvük a szex iránt. A jobb sorban tengődőknek pedig, mivel nem kell aggódniuk az anyagi dolgaik miatt, több időt tudtak szánni párjukra és a velük való együttlétekre.


Dopamin szint növelés egy fotó nézegetésével


Amerikai tudósok bebizonyították, hogy amennyiben partnerünk, vagy a vágyott személy fotóját minimum harminc másodpercig nézegetjük, bámuljuk, akkor az agyunk elkezdi termelni a dopamint, amivel libidónkat is felturbózhatjuk.


Keresd a változatosságot


Egy jó szex, egy kellemes együttlét igenis fel tudja dobni a szürke kapcsolatokat is. Ha már pároddal kicsit egyhangúnak találjátok a szexuális életeteket, hozzatok bele új színt, változatosságot, adjatok neki egy új löketet. Egy megszokott vacsorát is lehet romantikussá tenni, ugyanúgy mint egy helyszínt is. A nők számára ezek rendkívül vonzóak. De hogy a férfiak se maradjanak ki a sorból, hadd említsem meg a szex valamilyen változatos formáját, akár egy szerepjáték, akár a napi szex vágyainak felébresztéséhez egy csinos, szexi ruha, de egy kívánatos feleség felemelően tud hatni a férfi férfiasságára és szexuális étvágyára is. A lényeg azon van, hogy lépjetek ki egy kicsit a megszokott szürkeségből és adjatok új színezetet a párotokkal megélt intim pillanatoknak.


A színek világa


A nőket kevésbé vonzzák a színek erotikus értelemben, de a férfiakra bizonyítottan nagyobb hatást gyakorolnak. A legtöbb tanulmány kimutatta ugyanis, hogy a férfiak jobban vonzódnak a piros színben pompázó hölgyekhez és jobban vágyakoznak utánuk.



Ételek és gyümölcsök


Van pár olyan étel, ami igenis hasznos lehet, hogy megnőjön a kedved a szex iránt.

1. Tojás

A tojásban rengeteg fehérje van, így hatékonyan tud hatni a férfiakra, amennyiben tojásban gazdag ételeket fogyasztanak. Ráadásul ha szex előtt egy fél órával megeszel egy nyers tojást, azzal még hatékonyabb eredményt érhetsz el az ágyban, hisz jótékonyan hat a libidóra.

2. Avokádó

Egyértelműen bizonyított az avokádó jótékony hatása a benne fellelhető vitamin és ásványi anyag tartalma miatt. A gyümölcsöt már évszázadok óta azonosítják a férfi nemmel, ráadásul korábban az avokádófát herefának is nevezték a férfiasság erősítő hatása miatt.

3. Spárga

A spárga felkorbácsolja a szenvedélyt férfi és nő között

- így fogalmazott Nicholas Culpepper, angol botanikus a 17. században. A spárga telis-tele van káliummal, A, C és B6 vitaminnal, valamint egyes növényi rostokkal. A 19. század elején a franciák az új házasoknak nászéjszaka előtt spárga dús ételeket kínáltak fel. A benne lévő B9 vitamin segíti a hisztamin termelődését és könnyebben juttatja orgazmushoz az illetőt.

4. Osztriga

Az osztriga legjobb ehetőnek minősített afrodiziákum. Casanova, a nőfaló is előszeretettel fogyasztotta. A nyers osztrigában megtalálható cink hatékonyan serkenti a spermaképződést, valamint növeli a tesztoszteronszintet és a libidót.


Forrás: Diczkó Csaba, Hogyan tedd jobbá a szexuális életed, ha párkapcsolatban élsz?,szexualitas.blogstar.hu 2019.05.27.

(Hozzáférés:2020.04.04.)

2020/04/04 Szerző: System Olvasva: 994 0

Legfrissebb bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések