@Hírlevél

Egészséges Erotika - Milyen szexjátékszert válasszak?

Manapság sok mindenkit vonzanak a szexuális segédeszközök és szexjátékszerek, a pornófilmekben látható eszközök gyakran felkeltik érdeklődésünket egy-egy eszköz irányába és szívesen kipróbálnánk azt az együttlétek során.


Akkor is találunk kedvünkre valót, ha az ember egyedülálló?


A válasz igen. Rengeteg szexshop és a szexuális segédeszköz bolt forgalmaz olyan termékeket, amelyek szingli pasik és nők számára is ajánlottak. Ezek a különféle maszturbátorok, dildók és vibrátorok. Széles körben kaphatóak a piacon, mindenféle színben, nagyságban és vastagságban, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Azonban nemcsak a hüvely izgatására használt eszközök ezek, ugyanis ugyanúgy kaphatóak az anális dildók, plugok és komplett eszközök, amelyek minden helyen használhatóak. Ezen eszközök anyaga a legtöbb esetben már bőrbarát, így nem kell tartanunk a fertőzésektől megfelelő higiénia mellett.


Sokan csak egy minőségi egész estés pornófilmre vágynak


Azoknak is jó hírünk van, akik csak minőségi pornófilmet szeretnének megnézni, ugyanis ezek is kölcsönözhetőek az üzletekben VHS, DVD és Blue-Ray formában is. Az interneten nagyon elterjedtek az ingyen szex videók, amelyek sajnos eléggé háttérbe szorították a minőségi, kölcsönözhető pornófilmeket, de ettől függetlenül azért még manapság is nagy kereslet van rá.


Szexi ruhákat és jelmezeket is találhatunk a kínálatokban


Nem is gondolná az ember, de egy szexbolt kínálatában rengeteg minden található. Ha valami erotikus, vagy szexi fehérneműt szeretnénk magunkat, vagy vele meglepni párunkat, akkor azt is megtalálhatjuk, ugyanúgy, mint a legextrémebb és legviccesebb szexi jelmezeket, amelyek az előjáték során is jól jöhetnek.



Mivel lehet megfűszerezni a párunkkal való szeretkezést?


Ez eléggé összetett és bonyolult, hiszen mindenkinek más az ízlése és minden pár máshogyan éli meg a szexben egy plusz eszköz használatát, valamint a lehetőségek tárháza is szinte végtelen. Nemcsak vibrátorokat és ahhoz hasonló behatoláshoz alkalmazható eszközöket találhatunk a kínálatban, hanem minden megtalálható már egy erotikus üzlet kínálatában, amihez csak kedvünk van.


És akik a durvább dolgokat és eszközöket keresik?


Számukra is jó hírünk van, hiszen minden fétis, bondage (kötözés) kellék, minden bdsm és szado-mazó eszköz fellelhető a piacon, a kisebb bilincsektől, kötelektől  a nagyobb dolgokig és műöklökig. Ebben a témakörben is csak a képzelet szab határt vágyainknak, hiszen amire vágyunk, azt egy szexshopból be tudjuk szerezni.


Szexpatika kínálat is van egy ilyen shopban?


Természetesen minden legális vágyfokozó és erekciót segítő, vágykeltő tabletta elérhet a kínálatban, komplett szexpatika áll rendelkezésére minden vásárlónak és szexshopban.


Forrás: Diczkó Csaba, Milyen játékszert válasszak ,szexualitas.blogstar.hu 2019.05.27.

(Hozzáférés:2020.04.04.)



2020/04/04 Szerző: System Olvasva: 1024 0

Legfrissebb bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések