@Hírlevél

Írjuk újra a Kámaszútrát! - Dr. Erős Erika

2020/04/20 Szerző: System Olvasva: 575

Írjuk újra a Kámaszútrát! - Dr. Erős Erika -Változott a világ, s ezzel együtt a szexuális szokások is. Tavasszal, amikor az emberek fókuszának középpontjába a szerelem kerül, eljátszhatnánk a gondolattal, milyen lenne az új Kámaszútra most. Általában mindenkinek a szexuális pózok jutnak eszébe az ősi könyv említésére. De azért ennél többről van szó!

Read more

Maradj otthon! - Dr.Erős Erika

2020/04/19 Szerző: System Olvasva: 587

Egészséges Erotika - Dr.Erős Erika - Maradj otthon - A koronavírus és az ezzel kapcsolatos kijárási korlátozottság minden ember számára magas pszicho-szociális stresszort jelent. A COVID-19 indirekt pandémiáját a mentális egészségkárosodás jelenti. Ahogy terjed világszerte a fertőzés, úgy nő a szorongás, a félelem, a paranoia és az antiszociális viselkedés. Az kétségtelen, hogy jelen ismeretek szerint a járvány lassításának, uralhatóságának egyetlen hatékony módja a kijárás korlátozása.

Read more

A szociális távolságtartás véd a fertőzéstől - Dr Erős Erika

2020/04/19 Szerző: System Olvasva: 498

A szociális távolságtartás véd a fertőzéstől - Dr Erős Erika - A szociális távolságtartás véd a fertőzéstől, de milyen következményei lehetnek? A koronavírus világjárványra az otthonmaradás válaszát tudjuk közegészségügyi szempontból megfogalmazni. Vagyis, valami természetelleneset várunk el a nagyon is társasági lényektől. Miközben reméljük, hogy fékezzük a vírus terjedését, a háttérben terjednek másfajta kórságok, amelyek pusztítanak.

Read more

Járvány és lélek- Dr Erős Erika

2020/04/19 Szerző: System Olvasva: 509

Dr Erős Erika - Járvány és lélek - A koronavírus és az ellene való védekezés módja egyaránt nagy megterhelést jelent a lelki egyensúly megőrzése szempontjából.

Read more

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Legfrissebb bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések