@Hírlevél

Nemek közti különbség a szexben - Dr Erős Erika

2020/04/20 Szerző: System Olvasva: 580

Nemek közti különbség a szexben - Dr Erős Erika - Természetesen, nem csupán a szex megléte a szükséges faktor, hanem annak minősége, örömteli volta is fontos mutatója a párkapcsolat működésének. Jogos tehát az igény, hogy megértsük a szex működését: milyen szakaszok, hatások befolyásolják annak minőségét.

Read more

Boldogság nyomában – hygge - Dr Erős Erika

2020/04/20 Szerző: System Olvasva: 473

Boldogság nyomában – hygge - Dr Erős Erika - Csaknem valamennyi ember a boldogságot keresi az életben. Olyan ez, mint a szerelem: sokan beszélnek róla, de csak kevesen ismerik. Úgy tűnik, a dánok tudnak valamit erről, mert évek óta vezetői a boldogság listáknak.

Read more

A potenciafokozás művészete: tigriscsonttól a kék csodáig - Dr Erős Erika

2020/04/20 Szerző: System Olvasva: 462

A szexualitás, mint a legfontosabb emberi funkciók egyike régóta foglalkoztatja a művészeket és az átlagembert egyaránt, de az orvostudomány részéről csak az utóbbi időben kapott megfelelő figyelmet. Számos kutatás bizonyította, hogy a szexuális egészség nélkülözhetetlen az általános egészséghez és jelentősen befolyásolja az életminőséget.

Read more

A síkosítókról - Dr Erős Erika

2020/04/20 Szerző: System Olvasva: 480

A síkosítókról - Dr Erős Erika - A nők szexuális problémáival csak az elmúlt 50 évben kezdtek igazán foglalkozni a szakemberek, de a nőkről mindmáig kevesebbet tudnak, mint a férfiakról. Úgy tűnik, hogy az általánosan használt bölcsesség, miszerint a nők legfőbb erogén-zónája az agya, valóban igaz.

Read more

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Legfrissebb bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések